Så er snart dagen der. Dagen da Tidene Skifter blir en «ekte» dagsavis… på nettet.

Tidene Skifters gudbenådede redaksjon, det vil si meg, fyller for tiden opp databasen med artikler, fotografier osv.  En del er egen produsert, en del fra NTB og fra AFP som Tidene Skifter har fått en meget bra avtale med. Også Huffington Post og en rekke andre utenlandske aviser, har jeg fått en avtale om å bruke materiale fra.

Men, det er mye som mangler. Kulturstoff, sport, kåserier med mer. Og er du som meg, en avdanket, eller snart en avdanket journalist, eller har bare lyst til å skrive, er du mer en velkommen med materiale. Dessverre uten honorar foreløpig. De som skriver eller fotograferer på en mer fast basis, får selvfølgelig en egen byline.

Fra den 17. september går det løs med daglige nyhetsoppdateringer og fra 1. oktober… Ja, da braker det løs som nettavis.

Hør av dere.
Med vennlig hilsen
Vidar Pedersen
vidar@godtdrikke.net
Telefon: 99676158