José Mourinho ferdig i Manchester United etter tap til West Ham?

0
108

Etter 3-1 tapet til West Ham sitter José Mourinho løst på trenerstolen til Manchester United.

– Jeg mener dette burde være slutten for Mourinho i Manchester United. Laguttaket er latterlig, og du kan se at spillerne ikke er der for sin manager, mener ESPN-redaktør Alex Shaw.

– Jeg aner ikke hvem som bør erstatte Mourinho nå. Men det som er klart, er at dette har gått for langt. Jeg ser virkelig ikke noe poeng med å la Mourinho fortsette.

Mange Manchester United-fans har våte drømmer om legendariske Zinedine Zidane som Mourinhos erstatter. Den franske ballmagikeren er ledig på markedet etter kjempesuksessen som Real Madrid-manager.

West Ham herjet

West Ham sjokkåpnet mot Manchester Uniteds stjernegalleri i formiddag. Rutinerte – og i manges hode – avdankede Pablo Zabaleta kom på et godt gammelt løp da han fant Felipe Anderson på bakerste stolpe med sitt presise innlegg og 1-0 var et faktum.

Formsterke Andrey Yarmolenko doblet ledelsen like før pause. Den ukrainske angriperen dro seg innover og banken ballen inn via Victor Lindelöf og bak David de Gea.

Innbytter Marcus Rashford reduserte etter 72 minutter for gjestene da han nikket inn Luke Shaws corner fra langt hold, men gleden og håpet om en snuoperasjon var kortvarig.

Bare  to minutter seinere viste østerrikeren Marko Arnautovic – sin klasse igjen da han løp seg fri og var iskald da han ble alene med De Gea.

Manchester United klarte aldri å slå tilbake. West Ham vant 3-1 til store glede for hjemmefansen i London.